Εταιρία

 

conference

Δουλειά μας είναι η ανάλυση της αγοράς και η δημιουργία της καλύτερης οικονομικής στρατηγικής για την κάλυψη των αναγκών, των στόχων και των επιθυμιών σας, στους τομείς που αφορούν:

 •    Πράσινη ενέργεια (ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας).
 •    Επιδοτήσεις βάση του επενδυτικού νόμου ή άλλων επενδυτικών προγραμμάτων.
 •   Στεγαστικά προγράμματα για απόκτηση κατοικίας, επισκευή, ανέγερση, αποπεράτωση, ρυθμίσεις οφειλών, συμμάζεμα καταναλωτικών δανείων & καρτών.
 •    Ασφάλιστικές παροχές παντός είδους.
 •    Watt & Volt Εξοικονομείστε εως και 20% ρεύμα,
 •    LED Εξοικονομείστε εως 95% ρεύμα.


Η Εταιρία

Εκτύπωση PDF

Η ENERGYFINANCE είναι μια χρηματοοικονομική εταιρεία που διαμεσολαβεί ανάμεσα στον πελάτη καταναλωτή και σε διάφορους χρηματοοικονομικούς φορείς που συνεργάζεται με τράπεζες, ενεργειακές εταιρείες, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ.

Στόχος της είναι η καταγραφή των αναγκών των πελατών, η ανάλυση αυτών και η προσφορά προΪόντων και υπηρεσιών σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

Η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της πάνω από 18 έτη στην αγορά, δεν ανήκει σε κανέναν φορέα, είναι ανεξάρτητη και προσαρμόζετε με ιδιαίτερη επιτυχία λόγω του χαρακτηριστικού αυτού στις μεταβαλόμενες συνθήκες με μεγάλη ευελιξία. Διευθύνεται δε από τον έμπειρο και εξειδεικευμένο στα οικονομικά Μουστακλή Βάιο και από πλειάδα στελεχών με μεγάλη εμπειρία στα χρηματοοικονομικά.

 • ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είμαστε οι ειδικοί στις χρηματοδοτήσεις στεγαστικών δανείων για αγορά, ανέγερση, αποπεράτωση, επισκευή, ανακαίνιση, αναβάθμιση κατοικίας.

Ικανοποιούμε την ανάγκη ρευστότητας με δάνεια από 15.000.

Είμαστε ιδιαίτερα εξειδεικευμένοι στις χρτηματοδοτήτσεις για πράσινα δάνεια και ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος εξοικονομώ κατ᾽ οίκων η των πράσινων δανείων για όσους δεν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή.

Τέλος, συνεργαζόμαστε με πάνω από 22 ασφαλιστικές εταιρείες και είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση σε κάθε ασφαλιστική ανάγκη αναλύοντας την αγορά και δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις, βρίσκοντας πάντα την πιο οικονομική πρόταση, λόγω και της πληθώρας των επιλογών.

 • Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Ο ρόλος της εταιρείας μας είναι καθαρά διαμεσολαβητικός και συμβουλευτικός. Για παράδειγμα στην ανάγκη ενός στεγαστικού δανείου για ανέγερση θα αναλύσουμε την ανάγκη ως εξής. Πρώτα θα μελετήσουμε την πιστοληπτική δυνατότητα του πελάτη μας –έλεγχος εισοδήματος, δανείων, καρτών, δυσμενών και όπου δεν επαρκεί θα δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για εγγύητη ή ότι είναι απαραίτητο. Στην συνέχεια συγκεντρώνουμε όλον τον φάκελλο η εταιρεία μας υποβάλλει αυτόν ηλεκτρονικά στις συνεργαζόμενες τράπεζες και πατακολουθεί ηλεκτρονικά την εξέλιξη αυτή, συμβουλεύει τον πελάτη ως την τελική εκταμίευση ή ως το πέρας των σταδιακών αποδεσμεύσεων όταν πρόκειται για ανέγερση.

Στην ενεργιακή αναβάθμιση κατοικίας, βιοκλιματικών σπιτιών, αντλιών θερμότητας, ενεργειακών τζακιών κλπ., αναλαμβάνουμε την μελέτη, την χρηματοδότηση, την εγκατάσταση, μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών μας όλα με το κλειδί στο χέρι, όπως λέγετε.

Εδώ θα μπορούσαμε να προσθέσουμε οτι πελάτες της εταιρειάς μας είναι ιδιώτες αλλά και εταιρείες που αναλαμβάνουμε εμείς την χρηματοδότησή των πελατών τους λόγω της εξειδεικεύσης μας στον τομέα αυτόν, και αυτοί την αναβάθμιση κατοικίας ή άλλων ενεργειακών συστημάτων.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες, αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη και περριτό τρέξιμο με οικονομία χρόνου και χρήματος. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν με επαγγελματισμό και μεγάλη αποτελεσματικότητα όλες τις χρηματοδοτικές ανάγκες.

 • Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΗΤΙΟΤΗΤΑ

Αρχικά στον κλάδο της οικοδομής υπάρχει μια μεγάλη μείωση στις αγοραπωλησίες ακινήτων. Εντελώς αντίθετα πιστεύουμε ότι ιδιαίτερα δυναμικά θα κινηθούν οι ενεργιακές αναβαθμίσεις – επισκευές κτιρίων που κρίνονται πλέον απαραίτητες λόγω της οικονομικής στενότητας για άλλες κινήσεις, αλλά και της συνεισφοράς της πολιτείας μέσω του προγράμματος εξοικονομώ κατ᾽ οίκων και των προγραμμάτων των τραπεζών μέσω των πράσινων δανείων, δίνουν την δυνατότητα πολλών παρεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών.

Πιστεύουμε ότι στα επόμενα έτη θα μεγαλώσει πολύ το ενδιαφέρον όλων των συμπολιτών μας για τα ενεργειακά προϊόντα ξεκινώντας από την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας, βιοκλιματικά σπίτια, ή σε διάφορες άλλες πράσινες παρεμβάσεις όπου ανακαινίζοντας δημιουργικά και καλαίσθητα τον χώρο τους, εξοικονομούν ταυτόχρονα και πολλά χρήματα σε ετήσια βάση.

 


You are here:   Αρχική Ποιοί Είμαστε

Υπηρεσίες της Energy Finance

 • Οικολογικά Δάνεια
 • Στεγαστικά
 • Επαγγελματικά
 • Δάνεια Κίνησης
 • Εξοπλισμού
 • Leasing
 • Ασφάλειες
 • Αποταμίευση
 • Σύνταξη
 • Θέσεις Εργασίας
 • Φωτισμός LED

Who is online

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους

Contact with us!

Energy Finance

Λουίζης Ριανκούρ 64
(Πύργος Απόλλων)
Στάση Μετρό Πανόρμου
115 23 Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλ.: 2106990112 - Fax: 2106990273
e-mail: info@energyfinance.gr